Minifarmarointi,  Yleinen

Havaintoja uamukahvipöyvässä

Helemikuinen uamu. Pakkanen on piässy tuas sissään ja vettää niin, että tukka hulumuvvaa heti herättyy. Kerrasto ja sen piälle villakerrasto. Salamoo noppeemp liikehintä kohti pannuhuonetta. Jumalaare on kylymä. Yks tulitikku jälellä. Ei. Miksi tännään. Syttypäs.

Kahvi kuppiin, selän kiäntö hetkeksi ja sipasen kuumoo kah.., hetkinen. Eihän tämä oo ennee mittää kuumoo nähnykkää. Vilikasu mittariin. Ulukona miinus 26 ja sisällä plus 16. No ilimankos ei kahvikkaa ennee lämpinä kupissa kestä. Isännyyen kanssa joka uamu päivitellään, jotta miten sitä kyllä niin virkiinä herevää, kun sisällä on niin raikas ilima. Oi että.

Ilmeeni kun pakkasta on lähemmäs 30.

Istahan pöytään. Inkeri kissa istuu toisella puolen. Hörppeen haaleta kahvii, johon hunajakkaa ei ennee liukene. Kahon kissoo, joka on kurkottana kintun korvan yl ja pessöö takapuoltaan. Uamukahvipöyvässä. No mikäs siinä. Tuttujahan tässä ollaan. Joko sitä muuten laittas lissee siemeniä itämmään. Mitä tuumoot Inker?

Kun oot peseytynä aamupaltsus ja voit vaan ottoo leppii sen perrään.
Ollappa kissa.

Pakkaspäivän se tästähhiin tekköö. Aurinko nousoo. Taivaanrantaan siilautuu nousevvoo aurinkkoo. Lähtöököhön auto käyntiin. Hyvä jos lähtöö. Jos ei lähe niin sillekkää ei maha mittää. Hyvä kun tul talavi. Kohta ei niä ikkunastakkaan ennee ulos kinokssiin kasvaissa. Päivän se näkkyy tästähin tekköö. Aurinkokkii varsin paistaa. Kahoha. Kissakkii sais ihtesä puhtaaks ja koirat makkoo jaloissa.

Semmossii havvaintoja tekköö uamukahvipöyvässä Turuska.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *